DO 25.000ZŁ DOFINANSOWANIA

REALIZUJEMY "AKTYWNY SAMORZĄD" TO PROGRAM PROWADZONY PRZEZ "PFRON" MA NA CELU POMOC W ZAKUPIE NAJNOWOCZEŚNIEJSZYCH PROTEZY KOŃCZYN DOLNYCH I GÓRNYCH, DOFINANSOWANIE DO 25.000 ZŁ NIE ZWLEKAJ, ZŁÓŻ WNIOSEK! INFORMACJE.TEL 12 626-53-08 LUB 600-876-934

PARTNERZY NASZEJ PRACOWNI

SZANOWNI PAŃSTWO W NASZEJ PRACY WYKORZYSTUJEMY KOMPONENTY DO PRODUKCJI PROTEZ NAJLEPSZYCH FIRM: OTTOBOCK - ORTOCENTRUM - OSSUR - FREEDOMINNOVATIONS - ALPS - NEUHOF - ENDOLITE.

Rehabilitacja – nauka chodzenia

Oferujemy rehabilitację osób po amputacji oraz naukę chodzenia i posługiwania się protezą, protetyk razem z fizjoterapeutą pomogą w szybkim powrocie do sprawności i nauczą jak poradzić sobie w nowej sytuacji...WIĘCEJ NA PODSTRONIE AKTUALNOŚCI

Pracownia Ortopedyczna Kraków / O firmie / Polityka Prywatności
pokaż animację
ukryj animację

Poradnik dla pacjentów po amputacji kończyn dolnych

Dla naszych pacjentów będących po amputacji kończyn dolnych przygotowaliśmy specjalny poradnik:
Okładka Poradnika dla Pacjentów

Przewodnik realizacji zaopatrzenia

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z przygotowanym specjalnie dla Państwa przewodnikiem realizacji zaopatrzenia.
Zdjęcie Przewodnika Realizacji Zaopatrzenia

Szkoła chodzenia

Zachęcamy do zapoznania się z prezentacją pt. "Szkoła chodzenia"
Obrazek bohatera ze Szkoły Chodzenia

Odwiedziny

Dziś odwiedziło nas 7 osób
W ciągu ostatnich 3 miesięcy odwiedziło nas 3862 osób
W ciągu ostatniego roku odwiedziło nas 21876 osób

Polityka Prywatności

Lewkowicz Pracownia Ortopedyczna zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę odwiedzającą stronę obowiązuje jednakowo niniejsza polityka prywatności.

Wszelkie zmiany w samej Polityce Prywatności nie będą miały wpływu na podstawową zasadę – Lewkowicz Pracownia Ortopedyczna nie sprzedaje i nie udostępnia danych osobowych swoich klientów i gości osobom trzecim.

Dane Osobowe

Podczas wysyłania zapytań poprzez formularze kontaktowe znajdujące się na stronie Lewkowicz Pracownia Ortopedyczna możesz zostać poproszony o podanie niektórych danych osobowych. Dopełniliśmy wszelkich starań aby nigdy nie wymagać więcej danych niż jest to potrzebne do kontaktu z Tobą.

Formularze kontaktowe

Wysyłając zapytanie przez formularze kontaktowe znajdujące się na stronie wysyłasz zapytanie bezpośrednio do Lewkowicz Pracowni Ortopedycznej. Twoje dane osobowe nie są i nie będą udostępniane osobom trzecim.

Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary strony Lewkowicz Pracownia Ortopedyczna mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.
Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Wyłączenie Odpowiedzialności

Lewkowicz Pracownia Ortopedyczna nie bierze odpowiedzialności za błędne zrozumienie lub nieprawidłowe wykorzystanie informacji i porad zamieszczonych na stronie. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z nami przed skorzystaniem z konkretnej porady lub informacji.

 

Zasady przetwarzania danych (RODO)


1. Administratorem danych osobowych jest Piotr Lewkowicz, prowadzący działalność pod nazwą Lewkowicz – Pracownia Ortopedyczna, ul. Mostowa 3a, 31-061 Kraków.

2. Z administratorem danych można się skontaktować telefonicznie (12 626 53 08), drogą elektroniczną przez formularz na stronie lub listownie na adres siedziby.

3. Podanie danych jest niezbędne dla realizacji zlecenia, wykonania umowy, a także udzielenia odpowiedzi. Brak podania wymaganych danych uniemożliwia realizację tych celów.

4. Twoje dane dane osobowe są przetwarzane w celu:

  • realizacji zlecenia na zaopatrzenie w wyrób medyczny będący przedmiotem ortopedycznym, a także wykonania zaopatrzenia ortopedycznego,
  • wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, tj. realizacja przysługujących osobie praw związanych z realizacją zlecenia na zaopatrzenie wyrobów medycznych, gwarancji i rękojmi,
  • udokumentowania sprzedaży lub wykonania usługi, w tym wystawienia rachunku lub faktury dla osoby fizycznej,

wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora danych, tj. marketingu własnych produktów i usług administratora danych, dochodzenia praw i roszczeń przez administratora danych lub osobę, której dane dotyczą.

1. Twoje dane osobowe są przetwarzane przez:

  • 5 lat, liczonych od zakończenia roku kalendarzowego, w którym nastąpiła refundacja na wyroby medyczne,
  • 5 lat, licząc od końca roku kalendarzowego, w którym upłynął termin płatności podatku, w przypadku wystawienia rachunku lub faktury,
  • okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi na pytanie zadane przez formularz kontaktowy lub drogą telefoniczną,
  • do czasu odwołania zgody, jeśli przetwarzanie danych opiera się na zgodzie osoby, której dane dotyczą (newsletter),

1. Dane osobowe mogą zostać powierzone innym podmiotom w celu wykonania usług na zlecenie administratora danych, jak obsługa księgowa i informatyczna.

2. Dane osobowe mogą zostać także udostępnione w celu wypełnienia obowiązków ciążących na administratorze danych, jak gromadzenie i przekazywanie danych do Narodowego Funduszu Zdrowia, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (refundacja).

3. Osobie, której dane dotyczą przysługuje:

  • prawo dostępu do treści danych i ich sprostowania,
  • prawo do usunięcia danych, o ile nie obowiązują inne przepisy prawa, które zobowiązują administratora danych do archiwizacji danych przez określony okres czasu,
  • prawo do przenoszenia danych, o ile podstawą przetwarzania danych jest umowa lub zgoda osoby, której dane dotyczą, a przetwarzanie danych odbywa się w sposób automatyczny,
  • prawo do wniesienia sprzeciwu na przetwarzanie danych w celach marketingu bezpośredniego, realizowanego przez administratora danych w ramach usprawiedliwionego interesu prawnego, a także ograniczenia przetwarzania,
  • prawo do niepodlegania automatycznemu profilowaniu, jeśli administrator danych podejmowałby decyzje opierające się wyłącznie na automatycznym profilowaniu i niosące ze sobą skutki prawne dla osoby, której dane dotyczą lub podobnie na nią wpływały,
  • prawo do kontroli przetwarzania danych i informacji na temat tego, kto jest administratorem danych, a także uzyskania informacji o celu, zakresie i sposobie przetwarzania danych, treści tych danych, źródle danych, a także sposobie udostępniania, w tym o odbiorcach lub kategoriach odbiorców danych,
  • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO), jeśli osoba uzna, że przetwarzanie jej danych jest niezgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami w tym zakresie.

5. Dane przetwarzane są zgodnie z aktualnie obowiązującymi przepisami prawa; tj. Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych, a także ustawą z 18 lipca 2002 r. oświadczeniu usług drogą elektroniczną.

 
Polityka prywatności
Ta strona korzysta z plików cookies. Zapraszamy do zapoznania się z naszą Polityką prywatności.

Polityka prywatności

Pliki cookie są niewielkimi plikami tekstowymi, które są wykorzystywane przez strony internetowe i zapisywane w pamięci Państwa urządzenia (np. komputera lub telefonu). Pliki te informują nas np. o tym, czy wcześniej odwiedzali Państwo naszą stronę internetową.

Standardowo pliki Cookie są wykorzystywane aby:

  • usprawnić działanie stron internetowych i dostarczyć bardziej spersonalizowaną treść,
  • uprościć działanie stron internetowych,
  • monitorować ruch na stronach internetowych, aby lepiej zoptymalizować stronę.
Wykorzystywane przez nas pliki cookie są bezpieczne i nie powodują żadnych zmian w oprogramowaniu na Państwa urządzeniach.

Podczas przeglądania naszych stron internetowych mogą Państwo zablokować lub usunąć pliki cookies wykorzystując do tego ustawienia Państwa przeglądarki. W zależności od tego z jakiego urządzenia Państwo korzystają, metody konfiguracji plików cookie mogą się różnić i z reguły będą opisane w menu pomocy (lub instrukcji do obsługi urządzenia).

Informacje na temat zmian w plikach cookie w najpopularniejszych przeglądarkach znajdą Państwo poniżej:

Naciśnij aby zamknąć
ZAMKNIJ OKNO
Dołącz do nas na Facebooku ! Zyskaj dostęp do ciekawych informacji w dziedzinie medycyny, innowacji w protetyce i ortotyce.
WAŻNA INFORMACJA !!! REALIZUJEMY PROGRAM O NAZWIE "AKTYWNY SAMORZĄD" prowadzony przez PFRONMA ON NA CELU POMOC W ZAKUPIE NAJNOWOCZEŚNIEJSZYCH PROTEZ KOŃCZYN DOLNYCH I GÓRNYCH,DOFINANSOWANIE DO 25.000 ZŁ
ZADZWOŃ I DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ 12 626 53 08 LUB 600 876 934